Geaccrediteerde nascholing

Geaccrediteerde nascholing

Op maandagavond 18 maart vindt een herhaling plaats van onze geaccrediteerde nascholing over chronische pijn. Deze nascholing is bestemd voor huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen die meer willen weten over deze onzichtbare en onbegrepen aandoening.

Chronische pijn

Chronische pijn is een onzichtbare en onbegrepen aandoening die de kwaliteit van leven voor een pati├źnt/cli├źnt zwaar kan be├»nvloeden. Zo kan de pijn de pati├źnt/cli├źnt bij zijn of haar dagelijkse activiteiten, zoals werk, hobby, sport, maar ook sociale contacten sterk belemmeren. De ernst van chronische pijn alsook de gevolgen op fysiek, psychologisch en sociaal vlak maken chronische pijn dan ook tot een complex probleem dat vaak moeilijk te behandelen is.

Nascholing

Wilt u meer duidelijkheid in wat chronische pijn precies is en welke behandelmogelijkheden er zijn voor pati├źnten/cli├źnten met chronische pijn, meld u zich dan snel aan voor onze nascholing. Er zijn nog plaatsen vrij. Deze avond gaan drie sprekers in op het thema chronische pijn. Drs. A. Haagmans (psycholoog NIP) behandelt ACT (Acceptance Commitment Therapy) en de daarbij behorende hexaflexanalyse. Drs. P. Dobbelaar (sportarts en bewegingswetenschapper) gaat in op sporten en bewegen met chronische pijn en Dr. V.F. Voerman (revalidatiearts) bespreekt de verschillende aspecten van chronische pijn, waaronder oorzaak, factoren en pijnrevalidatie.

Deze nascholing organiseren wij in samenwerking met HumanCapitalCare en Huisartsenpraktijk Huijben-Ploemen. Deelname hieraan is gratis. Het ABC1 en het ABSG hebben 3 accreditatiepunten toegekend.

Wilt u meer weten over deze nascholing bekijk dan onze eventpagina. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van onze nascholingen? Meld u zich dan hiernaast (in het paarse vlak) aan voor onze nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *