Gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl

Voldoende bewegen, gezond eten en tijd voor rust en herstel zorgen voor balans in lichaam en geest. Door gebrek aan tijd of het niet vinden van de juiste aanpak worden mensen tegengehouden om echt gezond te leven. Onze module Gezonde leefstijl biedt uw medewerkers advies en begeleiding om hun leefstijl duurzaam aan te passen.

Bekijk ons productblad Gezonde Leefstijl:

 Voor wie?

De module ‘Gezonde leefstijl’ is geschikt voor werknemers met voedingsgerelateerde vragen, intoleranties, diabetes, overgewicht,
maag- en darmklachten, hypertensie, hypercholesterolemie of voor werknemers die meer willen weten over gezond eten. Het doel van de module
‘Gezonde Leefstijl’ is werknemers bewust maken van een gezonde leefstijl en advies geven over hoe ze hieraan kunnen werken.

Indien gewenst, kan deze module gecombineerd worden binnen de trajecten Werk & Reïntegratie,
Burn-out of met de optionele modules.

Module Gezonde leefstijl

Voeding, beweging en rust hebben een sterke invloed op onze leefstijl. Tijdens de module Gezonde leefstijl wordt uw werknemer bewust van zijn eigen leefstijl en de rol die voeding hierin heeft. Het veranderen van gewoontes is lastig. Daarom bieden wij advies en begeleiding op maat met als doel uw werknemer bewust te maken van een gezonde leefstijl en advies te geven over hoe ze hieraan kunnen werken. Aan de hand van kleine stappen wordt uw werknemer gemotiveerd om veranderingen aan hun leefstijl aan te brengen en hun gezondheid te versterken.

Deze module bestaat uit vijf sessies. Onderwerpen die onder andere aan bod komen, zijn: een gezonde leefstijl; een gezond gewicht; etiket lezen en eten met aandacht.

Offerte

Vraag een offerte aan

Voorkom dat uw mensen langdurig uitvallen, neem op tijd actie!

Aanmelden

U kunt uw medewerker ook per
direct doorverwijzen voor de module Gezonde Leefstijl. Vul hiervoor het aanmeldformulier in en mail dit naar info@micarewerkt.nl.

Aanmelden