MiCare Werkt breidt uit met nieuwe vestiging

MiCare Werkt breidt uit met nieuwe vestiging

MiCare Werkt, gespecialiseerd in de aanpak op het gebied van verzuim, preventie en reïntegratie, heeft een nieuwe vestiging geopend in Terheijden, vlakbij Breda. Hiermee heeft de organisatie haar netwerk in Zuid-Nederland verder uitgebreid.

MiCare Werkt werd in 2017 in Heerlen opgericht. Gedurende het eerste jubileumjaar heeft de organisatie haar netwerk in Zuid-Limburg verder uitgebreid en tegelijkertijd heeft zij stappen ondernomen om nieuwe vestigingen te openen elders in het land. De vestiging in Breda is deze maand geopend.

MiCare Werkt Breda

De nieuwe vestiging wordt gerund door Roos Lubbers-Slee. MiCare Werkt Breda heeft preventie hoog in het vaandel staan. Ook richt Micare Werkt Breda zich op werkhervatting en reïntegratie met oog voor alle betrokkenen en met een aanzienlijke verlaging van de daarbij behorende verzuimkosten voor elke organisatie.

Interdisciplinaire zorg

MiCare Werkt Breda werkt met een interdisciplinair team, bestaande uit zorgcoördinatoren, reconditioneringstherapeuten, arbeidstherapeuten, arbeidspsychologen en voedingsdeskundige. Met dit team biedt de organisatie de juiste zorg op maat voor bedrijven, instellingen én medewerkers.

Succesformule

Beter voorkomen dan genezen, dat is het uitgangspunt van MiCare Werkt! MiCare Werkt biedt verschillende modules gericht op preventie, verlaging van het ziekteverzuim en reïntegratie die ingezet kunnen worden bij elk type organisatie. Uw werknemers kunnen bij MiCare Werkt terecht met o.a. een burn-out, stressklachten, herstel na ziekte, herstel na operatie alsook voor werkhervatting & reïntegratie, reactivering of voor een werkplekonderzoek. MiCare Werkt hanteert géén wachtlijsten. Dit betekent dat werknemers niet onnodig lang hoeven te wachten op de juiste zorg. Bij MiCare Werkt kunnen ze vrijwel direct terecht, vaak in dezelfde week.

Contactgegevens MiCare Werkt Breda

Telefoonnummer: 076 – 2015 441
E-mail: breda@micarewerkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *