Ons aanbod

Ons aanbod

Wij bieden verschillende preventie- en behandelmodules. Afhankelijk van de situatie van uw werknemer variëren deze modules in duur, vorm en intensiviteit. Bij ons kunt u terecht voor de volgende modules:

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom ziekteverzuim binnen uw organisatie. Neem preventieve maatregelen met de preventiemodules van MiCare Werkt.

Werk & Reïntegratie

De module W&R biedt ondersteuning en begeleiding bij werk en reïntegratie. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers hun werk weer snel en verantwoord kunnen oppakken.

Burn-out

Heeft u een werknemer met een burn-out? Voorkom erger! Afhankelijk van de ernst bieden wij burn-out trajecten van 10, 14 of 18 weken.    

Hand & Pols

Voorkom hand- of polsklachten. Deze kunnen werknemers sterk belemmeren in hun werk. De module Hand & Pols is geschikt voor werknemers met bepaalde klachten.  

Reactivering

Fysiek verzwakte of gedeconditioneerde werknemers? Breng de conditie van uw werknemer weer op pijl met de reactiveringsmodule!

Werkplekonderzoek

Een gezonde en ergonomisch ingerichte werkplek is noodzakelijk voor een medewerker om zijn of haar werk effectief uit te kunnen voeren.

Omgaan met stress

Stress kan de fysieke en mentale toestand van uw werknemer sterk beïnvloeden. Help uw werknemers om beter met stress om te leren gaan.

Belasting-Belastbaarheid

Een verstoorde balans tussen belasting en belastbaarheid zijn redenen voor werkdruk. Breng de belasting en belastbaarheid van uw werknemers in evenwicht.

Gezonde leefstijl

Werknemers met een gezonde leefstijl voelen zich fitter en zijn gezonder. Stimuleer uw werk-nemers om hun leefstijl te verbeteren.

Assertiviteitstraining

De training waarmee uw werknemers de eerste stap naar assertiviteit kunnen zetten.

Intake

Afhankelijk van de ernst en het soort klachten kunnen uw werknemers bij ons terecht voor een mono- alsook multi-intake.


Vraag een offerte aan

Voorkom dat uw mensen langdurig uitvallen, neem op tijd actie.

Naast een behandeltraject kunt u ook voor losse modules bij ons terecht.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Lees ons privacyreglement.