MiCare Werkt Breda sponsort Hockeyteam Push

MiCare Werkt Breda sponsort Hockeyteam Push

De meiden van hockeyteam D13 van Push uit Breda zijn dolblij met de nieuwe hockeytassen, cadeau gedaan door Micare Werkt Breda.

Hockeyteam Push

Push behoort tot de grootste hockeyclubs van Nederland. De Bredase hockeyvereniging telt 2.500 leden, waarvan meer dan 1.700 jeugdleden. Hiermee is Push niet alleen de grootste sportvereniging van Zuid-West Nederland, maar heeft zij ook de grootste jeugdafdeling van de wereld.

De Bredase vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van verschillende soorten hockey. Zo biedt Push naast tophockey ook breedtehockey, LG-hockey (voor mensen met een lichamelijke beperking), G-hockey (voor kinderen met een geestelijke beperking) en E-hockey (rolstoelhockey).

Waarom sponsoring?

Push heeft een goede jeugdopleiding voor hockey. De top hockeyteams in de jeugd behoren niet voor niets tot de besten van Nederland. De jeugdigen zijn ambitieus en enthousiast. Deze ambitie en dat enthousiasme gaf MiCare Werkt Breda de doorslag om het meisjesteam D13 te sponsoren met nieuwe, mooi bedrukte hockeytassen. ‚ÄúVerenigingen zoals Push zijn belangrijk voor de leefbaarheid van een stad of dorp. Wij zien graag dat verenigingen jeugdigen stimuleren om te sporten. Zo‚Äôn initiatief dragen wij een warm hart toe‚ÄĚ aldus de woordvoerder van MiCare Werkt Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *