Uitnodiging Bedrijfskundige Dagen 2019

Uitnodiging Bedrijfskundige Dagen 2019

Op 23 en 24 mei vindt u ons weer op de Bedrijfsgeneeskundige Dagen (BG-dagen) in het hotel en congrescentrum Papendal te Arnhem. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op de Informatiemarkt. Daar vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsgeneeskundige dagen (BG-dagen)

Op 23 en 24 mei vindt de 64e editie van de Bedrijfsgeneeskundige Dagen plaats. Dit congres wordt georganiseerd door de Commissie Nascholing NVAB (Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde) en is bestemd voor bedrijfsartsen. Het thema van deze editie is “Werken aan, met, door gezond leiderschap”. Gedurende het tweedaagse evenement vinden diverse workshops plaats en komen verschillende sprekers aan bod.

Bekijk hier het volledige programma van de Bedrijfsgeneeskundige Dagen 2019.

Werken aan, met, door gezond leiderschap

MiCare Werkt zorgt voor passende oplossingen voor (dreigend) verzuimende werknemers alsook preventieve oplossingen. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning en begeleiding bij een reĂŻntegratietraject, de behandeling bij een burn-out of modules om werknemers om te leren gaan met stress en druk.

Wilt u weten hoe MiCare Werkt aan het thema “Werken aan, met, door gezond leiderschap” bijdraagt? Bezoek ons dan op de Informatiemarkt. U bent van harte welkom!

Tot ziens op de BG-dagen!

Aan dit evenement zijn 6 accreditatiepunten toegekend. Deelname hieraan is alleen mogelijk indien u lid bent van de NVAB. Meer informatie hierover vindt u op de website van de NVAB.

Stand van MiCare Werkt tijdens de BG-dagen 2018
Stand MiCare Werkt tijdens Bedrijfsgeneeskundige Dagen 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *