Verwijzers

Voor verwijzers

Als verwijzer heeft u een belangrijke rol om medewerkers met klachten en beperkingen op een snelle en verantwoorde manier weer volledig terug op de werkvloer te krijgen. Wij bieden verschillende modules, waaronder Werk & Reïntegratie, Burn-out, Hand & Pols en Omgaan met Stress. Door de unieke samenwerking met MiCare Werkt bent u altijd in staat om interventies op maat samen te stellen om verzuim te voorkomen of verzuim zo goed mogelijk terug te dringen. Door de directe zorg die wij bieden, blijven (verzuim)kosten voor uw organisatie beheersbaar en is uw medewerker weer snel en volledig inzetbaar.

Behandeltraject

Een behandeltraject bij MiCare Werkt

Samenwerking

MiCare Werkt als samenwerkingspartner

Onze modules

Bekijk onze modules en trainingen

Aanmeldformulier

Meld uw medewerker aan

Aanmelden

U kunt met het aanmeldformulier een medewerker met klachten of beperkingen bij ons
aanmelden. Natuurlijk mag u ook eerst telefonisch overleggen alvorens u de aanmelding
verstuurt.

Na aanmelding zal de reïntegratiecoördinator contact met u opnemen voor eventuele
bijzonderheden, en plant een intakegesprek in binnen 2 dagen. U kunt bij ons zowel somatische-, vitaliteits- als psychische problemen insturen. Mocht u niet zeker zijn of iemand bij ons aan het juiste adres is, dan kunt u altijd even overleggen met de reïntegratiecoördinator.

Behandeltraject

Een behandeltraject bij MiCare Werkt

Samenwerking

MiCare Werkt als samenwerkingspartner

Onze modules

Bekijk onze modules en trainingen

Aanmeldformulier

Meld uw medewerker aan

Voorkom verzuim, neem tijdig actie

Wij richten ons op mogelijkheden. De beperkingen van uw medewerkers zijn niet leidend;
de mogelijkheden om de belastbaarheid te verbeteren (ook psychisch) alsook de mogelijkheden om de werkplek te verbeteren helpen uw medewerkers fysiek en mentaal sterker te worden.

We leren uw medewerkers hun klachten onder controle te krijgen en hun belastbaarheid te verbeteren, zodat zij hun werk zo goed en zo snel mogelijk op een verantwoorde manier
kunnen hervatten. Onze behandelingswijze zorgt ervoor dat medewerkers weer met plezier volledig kunnen functioneren op hun werk.

Meer informatie

Goede samenwerking en communicatie vinden wij belangrijk bij het leveren van goede zorg. Heeft u als verwijzer vragen? Of wilt u een oriënterend gesprek met een van onze reïntegratiecoördinatoren over de zorg van een van uw cliënten of medewerkers? Vul dan het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’. Onze reïntegratiecoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga naar het aanmeldformulier om een cliënt of medewerker te registreren. Vul het formulier in en mail dit naar info@micarewerkt.nl.

Bekijk ons privacyreglement.

Contactformulier